Afvoer ontstoppen

Afvoer verstopt?

Een verstopte afvoer lijkt een klein probleem maar kan voor flinke gevolgen zorgen. Helemaal als er een overstroming plaatsvindt. En wanneer het water niet goed weg loopt door de afvoer is dat natuurlijk flink vervelend. De oorzaak is vaak dat er etensresten in de afvoer zijn geraakt waardoor deze verstopt is. Als het probleem niet eenvoudig zelf is op te lossen wordt het tijd dat u een ontstoppingsbedrijf inschakelt. Onze ervaren loodgieters kunnen dezelfde dag nog bij u thuis zijn en de afvoer ontstoppen.

  • Installatiebedrijf
  • Ontstoppingsservice
  • Ontdooien
  • Lekkage oplossen
  • CV-installatie
  • Leidingwerk
loodgieter

Bel ons bij
verstoppingen

WC, afvoer of leiding verstopt?
Wij zijn snel ter plaatse.

Snel hulp

Bel ons op: 085 - 06 00 220

Heeft u last van verstoppingen in uw leidingwerk of is er een reparatie nodig? Wij ontstoppen, repareren en vervangen uw leidingwerk.

installateur

Reparatie
nodig?

Naast onze ontstoppingsservice
doen wij ook reparaties aan uw leidingwerk.

Expert in ontstoppen

Een verstopte afvoer is in de meeste gevallen makkelijk zelf op te lossen maar als dat niet lukt is het tijd om een expert op het gebied van ontstoppen inschakelt. Onze loodgieter kan snel ter plaatse zijn en is alle soorten problemen al eens tegengekomen. Hij kan nu direct advies geven, het probleem herkennen en aan de slag gaan om de afvoer te ontstoppen. Ook een verstopt toilet of zelfs een verstopte riool is geen probleem voor onze experts. Onze loodgieters hebben tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van leidingwerk en zijn bovendien snel ter plaatse. Heeft u last van een verstopte afvoer? Neem dan snel contact op en schakel een ervaren loodgieter in.

Loodgieter met jarenlange ervaring

U kunt vertrouwen op onze loodgieters en de kwaliteit en professionaliteit van ons werk.

27Jaar Ervaring
5Vakkundige Loodgieters
10Loodgieter Diensten
800+Tevreden Klanten

Verstopping? Neem contact op.

Wij nemen direct contact met u op.