Installateur

Installateur nodig?

Heeft u een installateur of installatiebedrijf nodig? Naast onze gebruikelijke werkzaamheden als loodgieter kunt u bij ons ook een installateur inhuren. De werkzaamheden van een loodgieter en installateur lopen nogal eens door elkaar heen. In sommige gevallen is een lekkage zelfs de oorzaak of het gevolg van een probleem met het installatiewerk. Voor alle problemen met leidingwerk kunt u onze expert inschakelen.

  • Installatiebedrijf
  • Ontstoppingsservice
  • Ontdooien
  • Lekkage oplossen
  • CV-installatie
  • Leidingwerk
loodgieter

Bel ons bij
verstoppingen

WC, afvoer of leiding verstopt?
Wij zijn snel ter plaatse.

Snel hulp

Bel ons op: 085 - 06 00 220

Heeft u last van verstoppingen in uw leidingwerk of is er een reparatie nodig? Wij ontstoppen, repareren en vervangen uw leidingwerk.

installateur

Reparatie
nodig?

Naast onze ontstoppingsservice
doen wij ook reparaties aan uw leidingwerk.

Expert in installatiewerk

Een installateur wordt voornamelijk ingeschakeld om gasleidingen, waterleidingen en afvoerleidingen te controleren of repareren. Tenzij u hier ruim ervaring mee heeft is het niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan met installatiewerk. Schakel direct een ervaren vakman in om het probleem op te lossen. Onze installateur kan u ook helpen om de CV-ketel te repareren of vervangen. Zelfs op het gebied van elektrotechnische installaties kunnen we u van dienst zijn. Naast het uitvoeren van onderhoud en reparaties kunt u ons ook inschakelen om het leidingwerk te vervangen. Dit wordt vaak gedaan als de leidingen gedateerd zijn of niet meer goed werken. Onze installateur is ook gespecialiseerd in loodgieterswerk zoals ontstoppingen en lekkages. Neem direct contact op en een expert is snel ter plaatse.

Installateur met jarenlange ervaring

U kunt vertrouwen op onze loodgieters en de kwaliteit en professionaliteit van ons werk.

27Jaar Ervaring
5Vakkundige Loodgieters
10Loodgieter Diensten
800+Tevreden Klanten

Installatiewerk? Neem contact op.

Wij nemen direct contact met u op.