Installatiebedrijf

Installatiebedrijf nodig?

Net als de meeste loodgieters kunt u ons ook als installatiebedrijf inhuren. De werkzaamheden van een loodgieter en een installatiebedrijf overlappen met elkaar. Een loodgieter belt u voornamelijk voor een lekkage en een installatiebedrijf voor problemen met het leidingwerk. Soms komt het ook voor dat een lekkage de oorzaak of het gevolg is van een probleem in het leidingwerk. Onze expert is snel ter plaatse en kan u helpen met het oplossen van ieder probleem op het gebied van installatiewerk.

  • Installatiebedrijf
  • Ontstoppingsservice
  • Ontdooien
  • Lekkage oplossen
  • CV-installatie
  • Leidingwerk
loodgieter

Bel ons bij
verstoppingen

WC, afvoer of leiding verstopt?
Wij zijn snel ter plaatse.

Snel hulp

Bel ons op: 085 - 06 00 220

Heeft u last van verstoppingen in uw leidingwerk of is er een reparatie nodig? Wij ontstoppen, repareren en vervangen uw leidingwerk.

installateur

Reparatie
nodig?

Naast onze ontstoppingsservice
doen wij ook reparaties aan uw leidingwerk.

Expert in installatiewerk

Een installatiebedrijf schakelt u niet alleen in om problemen te verhelpen. Maar ook voor het plaatsen van nieuwe leidingwerk of het vervangen van bestaande leidingen omdat deze gedateerd zijn. Tenzij u hier een vergunning voor heeft is het niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan met installatiewerkzaamheden. Wij hebben ruime ervaring met allerlei soorten installatiewerk, ook het vervangen van leidingwerk. U kunt contact opnemen met onze centrale en onze installateur is snel ter plaatse om de klus te klaren. Heeft u een probleem op het gebied van leidingwerk, of zijn er nieuwe leidingen nodig? Neem direct contact met ons op.

Installateur met jarenlange ervaring

U kunt vertrouwen op onze loodgieters en de kwaliteit en professionaliteit van ons werk.

27Jaar Ervaring
5Vakkundige Loodgieters
10Loodgieter Diensten
800+Tevreden Klanten

Installatiewerk? Neem contact op.

Wij nemen direct contact met u op.