Lekkage

Lekkage ontdekt?

Lekkages kunnen desastreuze gevolgen hebben. Heeft u een lekkage ontdekt? Neem dan direct contact op met een loodgieter om het probleem op te lossen. Lekkages komen vaak voor aan het dak, in het plafond of in een appartementengebouw op de vloer zelfs. Een verstopte afvoer kan ook het gevolg zijn van een lekkage. Vooral wanneer het een overstroming veroorzaakt. In de meeste gevallen is het niet mogelijk om dit probleem zelf op te lossen. Schakel daarom een van onze ervaren loodgieters in. Die herkennen snel de oorzaak van de lekkage en lossen het probleem direct voor u op.

  • Installatiebedrijf
  • Ontstoppingsservice
  • Ontdooien
  • Lekkage oplossen
  • CV-installatie
  • Leidingwerk
loodgieter

Bel ons bij
verstoppingen

WC, afvoer of leiding verstopt?
Wij zijn snel ter plaatse.

Snel hulp

Bel ons op: 085 - 06 00 220

Heeft u last van verstoppingen in uw leidingwerk of is er een reparatie nodig? Wij ontstoppen, repareren en vervangen uw leidingwerk.

installateur

Reparatie
nodig?

Naast onze ontstoppingsservice
doen wij ook reparaties aan uw leidingwerk.

Expert in lekkages oplossen

Een lekkage oplossen is een probleem wat de meeste mensen niet zelf kunnen. Zelfs een ervaren doe-het-zelver laat dit vaak liever over aan een professionele loodgieter. iemand die ervaring heeft met dit soort werk en er een vergunning voor heeft. Een lekkage korte termijn verhelpen op is niet zo moeilijk maar een oplossing voor lange termijn is gewenst. Wij hebben ervaring met het opsporen en verhelpen van allerlei soorten lekkages en zijn alle problemen al wel eens tegengekomen. Wij weten uw lekkage daarom snel op te sporen en op te lossen. Heeft u een lekkage in huis? Neem direct contact op met onze centrale en wij sturen direct een professionele loodgieter uw kant op.

Loodgieter met jarenlange ervaring

U kunt vertrouwen op onze loodgieters en de kwaliteit en professionaliteit van ons werk.

27Jaar Ervaring
5Vakkundige Loodgieters
10Loodgieter Diensten
800+Tevreden Klanten

Lekkage? Neem contact op.

Wij nemen direct contact met u op.