Ontdooien

Leidingen bevroren?

Zijn uw waterleidingen bevroren en loopt het water daardoor niet meer goed door? In de winter komt het bij iedereen wel eens voor dat de leidingen bevroren raken. Het gevolg kan zijn dat de verwarming ook niet meer goed werkt. Het ontdooien van de leidingen biedt dan een oplossing. Om de leidingen niet te beschadigen is het wel belangrijk dat u voorzichtig te werk gaat. Laat u het liever over aan een specialist? Schakel dan een van onze loodgieters in. Zij kunnen snel bij u thuis zijn en het probleem direct oplossen door de leidingen te ontdooien.

  • Installatiebedrijf
  • Ontstoppingsservice
  • Ontdooien
  • Lekkage oplossen
  • CV-installatie
  • Leidingwerk
loodgieter

Bel ons bij
verstoppingen

WC, afvoer of leiding verstopt?
Wij zijn snel ter plaatse.

Snel hulp

Bel ons op: 085 - 06 00 220

Heeft u last van verstoppingen in uw leidingwerk of is er een reparatie nodig? Wij ontstoppen, repareren en vervangen uw leidingwerk.

installateur

Reparatie
nodig?

Naast onze ontstoppingsservice
doen wij ook reparaties aan uw leidingwerk.

Expert in ontdooien

Een bevroren leiding raakt vanzelf wel weer ontdooid zou u misschien denken. En dat is ook zo maar toch kan het gevolgen hebben zoals schade voor het leidingwerk. een indirecte oorzaak is dat de rente niet goed genoeg geïsoleerd is. Zijn uw leidingen bevroren en werkt daardoor ook niet meer de verwarming? Dan is het belangrijk om direct contact op te nemen met een installatiebedrijf of loodgieter die het probleem kan verhelpen. Wij ontdooien uw leidingen op een professionele manier en zorgen ervoor dat al het leidingwerk ook gecontroleerd is zodat u er zeker van bent dat het weer goed werkt. Als u last heeft van bevroren leidingen kunt u direct contact opnemen en onze specialist is snel ter plaatse om de leidingen op een professionele manier te ontdooien.

Loodgieter met jarenlange ervaring

U kunt vertrouwen op onze loodgieters en de kwaliteit en professionaliteit van ons werk.

27Jaar Ervaring
5Vakkundige Loodgieters
10Loodgieter Diensten
800+Tevreden Klanten

Hulp nodig? Neem contact op.

Wij nemen direct contact met u op.