WC blijft doorlopen

Loopt uw WC door?

Blijft uw wc constant doorlopen? Dit lijkt een klein probleem maar op jaarbasis kan het een heleboel geld kosten. Het is daarom belangrijk om dit probleem snel op te lossen. De meest voorkomende oorzaak van een toilet dat doorloopt is een defecte vlotter. Weet u het probleem niet zelf te herkennen en op te lossen? Dan is het tijd om een van onze vakbekwame loodgieters in te schakelen. Zij zijn snel ter plaatse in uw regio en gaan direct aan de slag om het probleem op te lossen.

  • Installatiebedrijf
  • Ontstoppingsservice
  • Ontdooien
  • Lekkage oplossen
  • CV-installatie
  • Leidingwerk
loodgieter

Bel ons bij
verstoppingen

WC, afvoer of leiding verstopt?
Wij zijn snel ter plaatse.

Snel hulp

Bel ons op: 085 - 06 00 220

Heeft u last van verstoppingen in uw leidingwerk of is er een reparatie nodig? Wij ontstoppen, repareren en vervangen uw leidingwerk.

installateur

Reparatie
nodig?

Naast onze ontstoppingsservice
doen wij ook reparaties aan uw leidingwerk.

Expert in toiletten repareren

Een wc die doorloopt is vaak het gevolg van een defect in het toilet zelf. Dit is niet een probleem wat u zelf veroorzaakt in de meeste gevallen. Door onze jarenlange ervaring met het verhelpen van problemen op het gebied van sanitair weten waar het probleem snel te herkennen en op te lossen. Ook wanneer bepaalde onderdelen van het toilet vervangen moeten worden kunnen wij dit direct voor u regelen. Zoals hierboven al even kort genoemd is het belangrijk om snel te schakelen omdat uw waterrekening anders flink oploopt met een wc die doorloopt. Schakel direct een professionele loodgieter in, neem contact op en wij komen snel uw kant op.

Loodgieter met jarenlange ervaring

U kunt vertrouwen op onze loodgieters en de kwaliteit en professionaliteit van ons werk.

27Jaar Ervaring
5Vakkundige Loodgieters
10Loodgieter Diensten
800+Tevreden Klanten

Installatiewerk? Neem contact op.

Wij nemen direct contact met u op.