WC Toilet ontstoppen

Toilet ontstoppen?

Is uw toilet verstopt? Dan wilt u daar ongetwijfeld snel een oplossing voor vinden. Een verstopte toilet komt bij iedereen wel eens voor. De oorzaak is vaak het gebruik van teveel wc-papier of andere dingen die in de wc zijn geraakt veroorzaken een verstopping. Omdat het probleem soms lastig te herkennen is schakelen de meeste mensen in dit geval een ontstoppingsbedrijf in. Als specialist in het ontstoppen van toiletten kunnen wij snel ter plaatse zijn in iedere regio en helpen wij u direct.

  • Installatiebedrijf
  • Ontstoppingsservice
  • Ontdooien
  • Lekkage oplossen
  • CV-installatie
  • Leidingwerk
loodgieter

Bel ons bij
verstoppingen

WC, afvoer of leiding verstopt?
Wij zijn snel ter plaatse.

Snel hulp

Bel ons op: 085 - 06 00 220

Heeft u last van verstoppingen in uw leidingwerk of is er een reparatie nodig? Wij ontstoppen, repareren en vervangen uw leidingwerk.

installateur

Reparatie
nodig?

Naast onze ontstoppingsservice
doen wij ook reparaties aan uw leidingwerk.

Expert in verstoppingen oplossen

Een verstopte toilet is knap vervelend. Door de jaren heen zijn wij allerlei soorten verstopte toiletten tegengekomen met verschillende oorzaken. Het is belangrijk om dit probleem te voorkomen door niet teveel wc-papier door de afvoer te laten gaan. Het is namelijk lastig om het probleem te herkennen als het toilet eenmaal verstopt is. En omdat het vaak niet zelf op te lossen is, heeft u dan een loodgieter nodig. Naast een verstopt toilet kunt u onze loodgieter ook inschakelen om een wc die doorloopt te repareren. U kunt eenvoudig contact opnemen via het contactformulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken. Onze expert is vervolgens snel ter plaatse om uw verstopte toilet te ontstoppen.

Loodgieter met jarenlange ervaring

U kunt vertrouwen op onze loodgieters en de kwaliteit en professionaliteit van ons werk.

27Jaar Ervaring
5Vakkundige Loodgieters
10Loodgieter Diensten
800+Tevreden Klanten

Verstopping? Neem contact op.

Wij nemen direct contact met u op.